آشنایی با نوشیدنی های خنک و خوشمزه تابستانی کافی شاپ
نوشیدنی های خنک
نوشیدنی های خنک ,نوشیدنی های خنک کننده,نوشیدنی های خنک کافی شاپ,نوشیدنی های خنک و خوشمزه,نوشیدنی های خنک در تابستان,نوشیدنی های خنک کافه
توضیحاتی در مورد نوشیدنی های خنک
همه ما می دانیم که در هوای گرم که در طول روز نمیتوان بدون کولر یا پنکه سر کرد، تنها یک لیوان نوشیدنی خنک و سرد میچسبد. با فرارسیدن فصل گرما مصرف شربت خاکشیر در میان مردم بیشتر میشود، زیرا خاکشیر از زمانهای گذشته برای رفع عطش و گرمازدگی کاربرد داشته و البته بهترین کاربرد آن به خاطر خاصیت ضدعفونی کنندگی آن است. خوردن مایعات در طی روز چه میخواهد آب باشد یا آب میوه برای سلامت بدن مفید است، همانطور که ثابت شده مصرف کافی مایعات بدون قند مصنوعی میتواند در کاهش وزن بدن کمک کند. در روزهای گرم، نوشیدنیهای خنک طرفدارهای بیشتری پیدا میکنند، اما گاهی تنها نمیتوان با آب روزها را گذراند، چرا که افت فشار و گرمازدگی در روزهای گرم بیشتر است. بنابراین خوب است از میوههای تازه و خوشمزه این فصل برای درست کردن نوشیدنیهای سالم استفاده کنیم و از آبمیوههای مصنوعی که پر از رنگهای شیمیایی و اسانس هستند، دوری کنیم. در این مطلب از سایت جسارت در مورد نوشیدنی های خنک صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.
لیست نوشیدنی های خنک
1- شربت ریحان مقداری شربت آب قند رقیق را با دو فنجان برگ ریحان خرد شده مخلوط کرده و به مدت یک ساعت در ظرف را ببندید،سپس مایع را صاف کنید، در یخچال بگذارید تا خنک شود. 2- شربت اسطوخودوس سه قاشق گل تازه اسطوخودوس را به مقداری شربت آب قند رقیق اضافه کنید و پس از یکساعت شربت را صاف و خنک کنید. 3- شربت نعنا یک فنجان نعنا را با مقداری شربت آب قند رقیق و پس از یکساعت شربت را صاف و خنک کنید. 4- آیس تی زنجبیل و عسل ۸ پیمانه آب جوش ۶ عدد چای کیسهای ۲ قاشق چایخوری زنجبیل خرد شده تازه، یک سوم پیمانه عسل. آب جوش و چایها را درون یک پارچ مقاوم برابر حرارت بریزید و ۱۰ دقیق صبر کنید تا چای رنگ بدهد. چایهای کیسهای را از پارچ خارج کنید و بگذارید به دمای اتاق برسد. عسل و زنجبیل خرد شده را اضافه کنید و درون یخچال قرار دهید. با یخ سرو کنید. 5- یخ در بهشت اسپرسوسه چهارم پیمانه شیر یک سوم پیمانه اسپرسوی فوری یک چهارم پیمانه آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری پوست لیموترش رنده شده. شکر و ۶ پیمانه آب را درون یک ظرف کوچک روی گاز حرارت دهید تا شکر حل شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، اسپرسو را اضافه کرده و مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیق بماند. مایع را درون یک ظرف کم عمق صاف کرده سپس آب و پوست لیمو را اضافه کنید. ظرف را برای ۲ ساعت درون فریزر قرار دهید. هر ۳۰ دقیقه، با استفاده از یک چنگال یخها را خرد کنید تا زمانی که خودش را بگیرد، البته نباید خیلی هم محکم شود. 6- لیموناد استوایی یک و نیم پیمانه آب لیموی تازه نصف پیمانه شکر ۶ پیمانه آب یک آبمیوه کوچک با طعم آناناس دو آبمیوه کوچک با طعم زردآلو ورقههای لیمو برای تزئین یخ آبلیمو، شکر و آب را درون یک پارچ بزرگ مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس آبمیوهها را اضافه کنید. با یخ سرو کرده و با حلقههای لیمو تزئین کنید.
انواع نوشیدنی های خنک
سکنجبین شربت مناسبی برای فصل گرم است. پدربزرگها و مادربزرگها با روش تهیه این نوع شربت آشنایی کامل دارند، چراکه از قدیم و ندیم سکنجبین رفیق کاهو بوده و هر وقت که سفرهای از کاهو میگسترانند، سکنجبین نیز در کنارش بوده و هنوز هم ما ایرانیها دوست داریم این دو را با هم مصرف کنیم. سکنجبین در واقع سرکه و انگبین و مخلوطی است از سرکه و عسل که به میزان و مقدار معین در هم میآمیختند و از مخلوط آن شربتی خوش گوار و معطر وفرح بخش به وجود میآوردند. در برخی نقاط که عسل یافت نمیشد یا میخواستند شربتی ارزان قیمت فراهم کنند، سکنجبین را از مخلوط سرکه و شکر تهیه میکردند، ولی همچنان آن را سکنجبین مینامیدند. و امروز که عسل گران یا کمیاب تر از گذشته شده به طور کلی این شربت را با شکر تهیه میکنند. مطالعات نشان داده است، مصرف یک لیوان آب طالبی در روز به میزان 25 درصد احتمال بروز فشار خون را کاهش میدهد. محققان برای آزمایش، مقداری از پلاکتهای خون را گرفته با مقدار کمی عصاره یا آب طالبی شیرین مخلوط کرده و مشاهده کردند در طالبی عاملی وجود دارد که به شدت مانع از انباشته شدن غیرطبیعی پلاکتها میشود و در نتیجه از انعقاد و لخته شدن خون در رگها (که عامل حملههای قلبی است) جلوگیری میشود. طالبی را بدون شکر یا چیزهایی دیگر به طور ساده باید پیش از غذا خورد، کسانی که طالبی را با نمک و فلفل میخورند، هضم آن را آسانتر میکنند ولی در مقابل، خاصیت ملین آن را کم میکند. گوشت طالبی را اگر روی سوختگیهای سبک و سطحی یا ورم پوست بگذارند، آن را تسکین داده و شفا میبخشد. تخم طالبی یا گرمک با تخم کدو و تخم خیار جزء تخمهای خنک بوده و برای تسکین و نرم کردن سینه و رفع اگزما مصرف میشود. فراموش نکنید مصرف زیاد دستنبو، طالبی و گرمک برای بیماران دیابتی، ورم روده و سوءهاضمه ضرر دارد و موجب نفخ روده، معده و درد معده میشود. همچنین بهتر است گرمک و طالبی را قبل از هر غذای اصلی بخورید چرا که همراه با غذا باعث سوء هضم شدید میشود. دانشمندان با تحقیق بر پوست میوههایی مثل خربزه و طالبی دریافتهاند که پوست این میوهها میتواند منبعی برای مسمومیت غذایی باشد، از این رو شستن کامل میوهها بسیار توصیه میشود.- ۹۷/۱۰/۰۱